Bet365 bingo

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

 

Kakšne ugodnosti ponuja Bet365 novim igralcem Binga?

Bet365 vedno išče nove načine za privabljanje več strank. Zato se njihove ponudbe dobrodošlice sčasoma spreminjajo, a na vašo srečo večinoma na bolje.

Trenutno je novim uporabnikom na voljo 200 brezplačnih vstopnic in 100 brezplačnih vrtljajev v igralnici Bet365.

Kako dostopati do Bet365 bonusa dobrodošlice?

Po registraciji obiščite stran Bingo in izberite svoj vzdevek. Položite najmanj 10 € v katero koli sobo za bingo na spletni strani Bet365 ali kateri koli drugi povezavi.

Ko porabite 10 €, se odpre pojavno okno. Sprejmite ponudbo - 200 brezplačnih vstopnic. Ko se znova prijavite v svoj račun Bet365 Bingo, boste v pojavnem oknu prejeli tudi 100 brezplačnih vrtljajev v igralnici Bet365.

Svojih 200 brezplačnih vstopnic lahko unovčite v kateri koli igri, ki prikazuje simbol brezplačne vstopnice.

Druge ugodnosti ki jih lahko najdete za Bet365 Bingo

Vsak torek lahko z igranjem Binga pridobite do 100 brezplačnih vstopnic. Pridobite svojih prvih 10 vstopnic, ko porabite vsaj 5 € za vstopnice Bingo. Po tem boste za vsak 1 €, ki ga porabite za Bingo, prejeli 2 dodatni vstopnici, do skupno 100 vstopnic za katero koli igro Bingo

Z igranjem Binga lahko zaslužite do 500 brezplačnih vstopnic za bingo. Vsaka 2 evra, ki ju vložite v Bingo, vam bo dala eno vstopnico za tombolo, s katero bodo podelili 30.000 vstopnic. Prva nagrada je 500 brezplačnih vstopnic, ki jih prejme le 1 udeleženec žrebanja. Druga nagrada 250 vstopnic bo podeljena 10 igralcem. 54 igralcev bo prejelo po 100 vstopnic in tako naprej.

 

Bonusi in promocije pri Bet365 se hitro spreminjajo. Toda promocije za igro Bingo se spreminjajo še hitreje. Zato vam vedno priporočamo, da natančno raziščete razpoložljive promocije in pogoje, ki jih Bet365 zahteva, da se kvalificirate za ugodnosti, preden se prijavite.

Ampak ne skrbite. Bet365 pogosto spreminja svoje promocije, vendar se praktično nikoli ne zgodi da ne bi imeli na voljo kakšne priložnosti, da dodate nekaj raznolikosti svoji igralni izkušnji.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.