Zanimivosti

18.04.2024 - Slovenci bomo evropski prvaki

Slovenci bomo evropski prvaki

Padel je veliki Christiano Ronaldo, zakaj ne bi cela Evropa? Ni ga razloga, da se to ne bi moglo dejansko tudi uresničiti. V kolikor bodo Benjamin Šeško in kolegi igrali na enak način kot so 26.03.2024 na stadionu v Stožicah, bodo zagotovo velik trn v peti marsikateremu evropskemu nogometnemu gigantu in zato zagotovo ni ..

Več >>


22.08.2023 - Top 10 dobitkov v svetu športnih stav

Top 10 dobitkov v svetu športnih stav

Ste pomislili, da športne stave niso dober način zaslužka in da so za vas le hitra, adrenalinska zabava? No, naj vam povem, da temu ni tako, saj zgodovina športnih stav kaže, da so nekateri ljubitelji športa s stavami zaslužili milijone. Posamezniki so stavili na ekipe v tako raznolikih športih, kot so kriket, ameriš..

Več >>


01.06.2022 - Zasluži 130 tisoč evrov in živi v študentskem domu

Zasluži 130 tisoč evrov in živi v študentskem domu

Rodrigo Hernandez iz Manchester Cityja, pri nas bolj znan kot Rodri, je vse prej kot navaden vrhunski športnik. Kljub temu, da zasluži dobrih 130 tisočakov na teden, še vedno študira in živi v študentskem domu.

Več >>


12.05.2022 - Primerjava kvot med Bet365 in Bet at Home

Primerjava kvot med Bet365 in Bet at Home

Že leta trdimo, da ima Bet365 najbolj privlačne stavne kvote med vsemi športnimi stavnicami. Najboljši način za ponazoritev, da je to še vedno res, je pogled na stavni listek.

Če so razlike med stavnimi kvotami na najbolj priljubljenih tekmah, na primer lige prvakov ali eni izmed najbolj priljubljenih državnih..

Več >>


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.