Bet365 live: tekme v živo

Bet365 Live ponuja prenos tekem v živo za vse aktivne uporabnike te spletne strani. Preprosto vplačajte najmanj 10 € na stavnici in že boste upravičeni do ogleda številnih prenosov v živo. Bet365 prenose v živo dopolnjujejo tudi stave v živo, kjer lahko stavite na svojega favorita med samo tekmo.

Želite vedno imeti prenos v živo? Prijavite se preko spodnje povezave ali se registrirajte, če še niste stranka Bet365.

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

Na zgornjem seznamu si lahko ogledate vse prenose tekem, ki jih ponuja Bet365 v živo. Uporabite lahko tudi filter po športu ali iskanje po ključnih besedah, da ugotovite, ali stavnica prenaša tekmo vaše najljubše ekipe. Prikazani so samo prenosi v živo za igralce iz Slovenije.

Obstajata dve pravili, ki morata biti izpolnjeni, da lahko gledate tekme na spletu na Bet365 Slovenija:

Najbolje lige v živo

Tekme NBA, La Liga, Bundesliga, italijanska Serie A, košarkarska Evroliga in več. To so glavne in močne športne lige, za katere Bet365 ponuja prenos v živo. In za skoraj vsako tekmo v teh ligah. A ne le to – Bet365 ponuja tudi prenose v živo za druga, manj znana tekmovanja in lige, ki jih ne morete spremljati na domačih športnih kanalih.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.