Bet365 bonus

Opis stavnice temelji na lastni izkušnji!

 

Še niste registrirani na Bet365? Odprite nov račun in uporabite Bet Credit - bonus od 5 € do 25 € na vaš prvi depozit.

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

 

Bet Credit bonus do 25 € je samo za novo registrirane uporabnike Bet365. Odprite nov račun ali se registrirajte in vplačajte najmanj 5 €. Bet365 bo vašemu računu dodal stavni dobropis v enaki vrednosti za vaše prve kvalificirane* stave, do skupnega zneska 25 €.

 

Ko izpolnite določene pogoje, lahko uporabite Bet Credit za sklepanje stav, ne da bi tvegali svoj denar.

*Kvalificirana stava:

Stava, ki šteje za sprostitev bonusa Bet Credit, se imenuje kvalificirana stava. To pomeni, da mora biti na listku vsaj 1 stava za stavo na izid s kvoto, večjo od 1,20.

Kako pridobiti Bet Credit bonus?

  1. Položite sredstva na svoj račun in vzemite Bet Credit bonus v svojem profilu.
  2. Stavite na želene rezultate in počakajte. Bet Credit bonus bo kmalu na voljo na vašem računu.
  3. Na naslednjem stavnem listku izberite, da želite skleniti stave z bonusom Bet Credit.

Če ponudbe bonusa Bet Credit niste sprejeli takoj po prvem pologu, lahko to storite v največ 30 dneh po odprtju svojega računa za stave Bet365.

Prijavite se v svoj račun, v meniju izberite Račun, izberite Moje ponudbe in kliknite Prevzemi zdaj za promocijo kredita za stave.

Dobroimetje za bonus stavo bo odstranjeno, če je vaš račun nedejaven več kot 90 dni.

Bet365 ponuja veliko več kot bonus za nove uporabnike. Spodaj navedene promocije so vam na voljo tudi, če že dolgo uporabljate Bet365.

 

Bet Boost

Pridobite boljše stavne kvote na izbrane tekme.

 

Bet Boost

*Kvote so bile veljavne na 9.6.2022

 

2 gola prednosti -> izplačilo

Ima vaša ekipa 2 gola prednosti? Bet365 bo to stavo že izplačal kot uspešno, ne glede na to, če se rezultat kasneje spremeni. Enako pravilo velja v košarki ("Basketball Payout Offer"), v igrah NBA ("NBA Early Payout Offer"), če vaša ekipa vodi za več kot 18 točk ali 20 točk v primeru iger NBA in baseballa ("Baseball Early Payout Offer").

 

2 gola prednosti -> izplačilo

 

Bonus za kombinirane stave

5% do 70% višje izplačilo za uspešno kombinacijo stav. Poleg "Multisport Accumulator Bonus" lahko podoben bonus uporabite tudi pri nogometu ("Soccer Accumulator

 

Bonus za kombinirane stave

*Kvote so bile veljavne na 8.6.2022

 

Tennis Retirement Guarantee

V primeru poškodbe nasprotnega igralca bo vaša stava priznana kot dobljena.

 

Tennis Retirement Guarantee

 

Garancija ob menjavi igralca (»Soccer Substitute«)

Če stavite na določenega nogometaša, npr. če stavite na določenega igralca, ki bo dosegel gol, vam bo Bet365 vrnil denar, če bo ta igralec zamenjan v prvem polčasu tekme.

 

Garancija ob menjavi igralca (»Soccer Substitute«)

 

Rezultat 0:0 = vračilo stave

Če stavite na točen izid nogometne tekme in se konča brez golov, vam bo Bet365 povrnil stavni vložek. Zgoraj so v glavnem promocije in stavne garancije, ki so za nas najpomembnejše. Bet365 poleg naštetega ponuja tudi promocije drugih športov, ki so pri nas manj priljubljeni. Za celotno paleto promocij, ki jih Bet365 ponuja novim in obstoječim registriranim strankam, preverite zavihek promocije na alternativni povezavi (na voljo tudi na vrhu te strani).

 

Rezultat 0:0 = vračilo stave

 

Bet365 prilagaja svoje promocije aktivnim tekmovanjem, tako da se lahko med letom spreminjajo. Pred začetkom katere koli promocije preverite, kateri bonusi za stave so vam trenutno na voljo.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.