Bonus za kombinirane stave

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

Osvojite do 70 % dodatnega dobička, če je vaš kombiniran listek zmagovalen!

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

Še niste registrirani na Bet365? Registrirajte se in izkoristite Bet Credit - bonus od 5 € do 25 € na vaše prvo vplačilo. 

 

Promocija "Bet Boost" bo vaše dobitke povečala za dodatnih 5 do 70 %. Znesek "Bet Boost" je odvisen od tega, koliko različnih dogodkov imate na stavnem listku. Če imate na vašem stavnem listku le 2 dogodka, se vaš dobitek poveča za 5%. Če imate na dobitnem listku 5 dogodkov, se dobitek poveča za 20 %. Za največ 70 % boste morali imeti dobiten listek s 14 dogodki.

 

Ta bonus velja za določene lige v košarki, nogometu, tenisu in nekaterih drugih športih.

 

Uspešno usklajen bonus na kombiniranem listku bo prav tako jasno prikazan na vašem stavnem listku. Če želite izkoristiti to promocijo, vedno preverite, ali so izbrane tekme vključene v to promocijo, tako da preverite dodatni bonus na kombinacijskem listku (glejte sliko spodaj):

 

Bonus na kombinacijski listek

EUROBasket bonus pogoji

Želimo vam veliko zabave in uspeha pri igranju športnih stav pri Bet365.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.