Tennis Retirement Guarantee

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

Vaša stava bo izplačana kot dobljena tudi v primeru poškodbe nasprotnega igralca.

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

 

Stavite pred začetkom dvoboja na katerikoli turnir ATP, WTA ali Grand Slam.

 

Če se nasprotni igralec poškoduje in izgubi tekmo, bo vaša stava dobljena. Vaš vložek bo vrnjen na vaš stavni račun, dobitek pa bo izplačan kot dobroimetje za stave, ki ga lahko uporabite za druge stave pri Bet365.

 

Tennis Retirement Guarantee

 

Če je ta izbor stave del kombinacije izbora, bodo sredstva brez tega dogodka vplačana na vaš stavni račun, razlika, ki jo zaslužite s tem dogodkom, pa bo izplačana v stavnih dobroimetjih.

 

V primeru, da stavite na igralca, ki je poškodovan in izgubi dvoboj, vam bo Bet365 vrnil denar.

 

Stavnih kreditov, pridobljenih s to promocijo, ne morete unovčiti, lahko pa jih uporabite za stave na Bet365. Če stavite na stavni dogodek s kvoto 5 in položite 5 € "Stavnega dobroimetja", bo vaš dobitek znašal 25 €. 20 € lahko takoj dvignete s svojega stavnega računa, 5 € pa ostane na vašem stavnem računu kot stavni bonus, ki ga lahko ponovno uporabite za športne stave.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.