Rezultat 0:0 = vračilo stave

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

Če stavite na točen izid nogometne tekme in se konča brez golov, vam bo Bet365 povrnil stavo.

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

 

Še ena izmed najbolj zanimivih promocij Bet365 je promocija "0:0 - vračilo stave" - če stavite na točen izid tekme in se ta tekma konča brez golov, se vam stavni vložek vrne. To velja za naslednje vrste stav:

Tovrstne stave so zanimive predvsem zato, ker ponujajo zelo visoke kvote in se lahko dodatno zaščitite, če se tekma konča brez golov. Na ta način povečate svoje možnosti za zadetek.

 

Result 0:0

Kako deluje Bore Draw Money Back

Ta promocija je zelo enostavna. Promocija "Bore Draw Money Back" vam zagotavlja vračilo v primeru, da se tekma konča z nezanimivim 0:0. Če stavite na ta rezultat, potem ste seveda zadeli svojo stavo.

Če stavite s svojim pravim denarjem, bo ta vrnjen na vaš račun. Če stavite z "Betcredit bo vaša stava tudi vrnjena v tej obliki.

 

Promocija vračila denarja 0:0 velja za nove in obstoječe člane.

 

Ta promocije velja za katerokoli nogometno tekmo na Bet365 - to vključuje seveda tudi slovensko 1. ligo.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.