Garancija ob menjavi igralca

Opis stavnice temelji na lastnih izkušnjah!

V primeru, da je vaš igralec zamenjan v prvem polčasu, bo Bet365 povrnila vaš vložek v obliki stav ali kreditov v izbranih ligah in tekmovanjih. ti. "Bet Credit".

 

BetCredit bonus do 25€

Najboljše kvote za stave

Prenosi v živo

Super stavniška izkušnja

 

Ta promocija ali garancija velja, če stavite na enega igralca. To so na primer stave, da bo igralec dosegel vsaj 2 gola, da bo igralec dosegel prvi gol, da bo igralec dosegel 2 gola ali več, da bo igralec na koncu tekme izbran za igralca tekme in podobne stavne možnosti, povezane z določenim igralcem.

 

Ta garancija za stave velja le za vnaprej opravljene izbire, torej ne za izbire, opravljene med samo tekmo,

 

Garancija ob menjavi igralcev (»Soccer Substitute«)

 

Garancija ob menjavi igralca ("Soccer Substitute") V primeru, da je vaša stava uspešna pred zamenjavo, tj. če stavite na igralca, ki bo dosegel vsaj 2 gola in to stori, preden ga zamenja drug igralec v prvem polčasu, bo taka stava prav tako izplačana kot uspešna in garancija v tem primeru ne bo upoštevana.

 

Garancija menjave velja za vse nogometne tekme. V primeru enojne stave bo vaš vložek v celoti povrnjen v obliki "BetCredit" stavnega doborimetja. V primeru kombinirane stave ta dogodek ne bo upoštevan v stavnem listku ali pa bo razveljavljen, vaš vložek v tem dogodku pa bo vrnjen v obliki BetCredita.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.