Zasluži 130 tisoč evrov in živi v študentskem domu

01.06.2022

Zasluži 130 tisoč evrov in živi v študentskem domu

Rodrigo Hernandez iz Manchester Cityja, pri nas bolj znan kot Rodri, je vse prej kot navaden vrhunski športnik. Kljub temu, da zasluži dobrih 130 tisočakov na teden, še vedno študira in živi v študentskem domu.

Rodri, 24-letni igralec iz Španije, trenutno študira poslovno administracijo in management. Kot pravi sam, mu je bilo izobraževanje vedno na prvem mestu. Kot poroča Sky sports, je bil Rodri tudi v Ameriki in na Irskem na študentski izmenjavi, saj je oče želel, da se nauči angleško. To mu vsekakor pride prav zdaj, ko igra za trenutno najbolj vročo ekipo v Veliki Britaniji.

Živel je tudi v študentskem domu, medtem ko je bil v Villarealu, kjer je igral v La Ligi, med študijem omenjene smeri. Člani njegove družine so povedali, da je imel pod eno roko žogo, pod drugo pa kup knjig. Razlog za bivanje v študentskih domovih je bil ta, da nikoli ni zamujal na predavanja.

Zanimivo je tudi to, da nima športnega avtomobila, ampak opel corso, ki jo je kupil od starejše gospe. To komentira, da ne vidi razloga za nakup dragih avtomobilov, ko pa potrebuje le enega, da pride od A do B. Kapo dol pred Rodrijem!Nazaj <<

Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.