Slovenci bomo evropski prvaki

18.04.2024

Slovenci bomo evropski prvaki

Padel je veliki Christiano Ronaldo, zakaj ne bi cela Evropa? Ni ga razloga, da se to ne bi moglo dejansko tudi uresničiti. V kolikor bodo Benjamin Šeško in kolegi igrali na enak način kot so 26.03.2024 na stadionu v Stožicah, bodo zagotovo velik trn v peti marsikateremu evropskemu nogometnemu gigantu in zato zagotovo ni izključena možnost, da naši nogometaši dejansko postanejo kralji Evrope za naslednja 4 leta.

Slovenska postava

Jan Oblak, Benjamin Šeško, Andraž Šporar, Timi Max Elšnik, Benjamin Verbič, Petar Stojanović, Adam Gnezda Čerin, Jon Gorenc Stankovič, Sandi Lovrič, Jasmin Kurtič, Erik Janža, Jaka Bijol, Žan Karničnik, Miha Blažič, Jure Balkovec in ostali igralci ter selektor Matjaž Kek bodo zagotovo izkoristili ponujeno priložnost in prikazali svoje najboljše igre prav na tokratnem Evropskem prvenstvu, ki se bo odvijalo med 14.06.2024 in 14.07.2024 na znamenitih stadionih v Nemčiji.

 

Slovenija – Danska

Slovenska reprezentanca bo s svojim nastopom začela 16.06.2024 ob 18:00 na stadionu MHP Arena v Stuttgartu, kjer se bo na prvi tekmi tega Evropskega prvenstva v nogometu spopadla z reprezentanco Danske. Selektor Danske Hjulmand Kasper se zelo dobro zaveda moči slovenske reprezentance, zato bo zagotovo na prvi tekmi nastopil s svojo najmočnejšo postavo, v kateri bo njihov glavni adut Poulsen Yussuf, ki bo s svojimi izkušnjami več kot velika nevarnost za gol Jana Oblaka. Gre tudi za uvodno tekmo velikega turnirja, za katero nikoli ni vseeno ali jo zmagaš ali zgubiš. Seveda niti s porazom in niti z zmago ni odločeno še prav nič, a kljub temu je prva tekma zelo pomembna zaradi samozavesti ekipe v nadaljevanju turnirja.

 

Slovenija – Srbija

20.06.2024 ob 15:00 bodo naši junaki na stadionu Allianz Arena v Münchenu igrali svojo drugo tekmo letošnjega evropskega prvenstva, in sicer jim bo nasproti stala Srbija oz. njeni igralci, v kateri bo eno glavnih vlog zagotovo odigral njihov kapetan Dušan Tadić. Zelo pomembno pa bo tudi kakšno taktiko bo skoval njihov selektor Dragan Stojković. Dejstvo pa je, da so naši nogometaši sposobni premagati vsakogar ne glede na to, kdo jim stoji nasproti, zato bodo ta dan osvojili drugi komplet treh točk na tem turnirju.

 

Slovenija – Anglija

Angleži zagotovo veljajo za ene glavnih favoritov za končno uspeh na letošnjem evropskem prvenstvu, a morda so se ušteli že s tem, da računajo na to, da bodo proti naši reprezentanci osvojili vse 3 točke. Te bodo ostale kar pri Kekovi enajsterici. Udarili se bodo 25.06.2024 ob 21:00 uri na zelenici stadiona RheinEnergieStadion v Kölnu. Harry Kane, Jude Bellingham, Marcus Rashford in ostali igralci s selektorjem Garethom Southgateom na čelu bodo morali iskati svojo srečo proti Srbiji in Danski.

 

Zaključni boji UEFA EURO 2024

V šestnajstini finala se bo slovenska reprezentanca, kot zmagovalka skupine C, 30.06.2024 ob18:00 pomerila s tretjo uvrščeno ekipo iz skupin D, E ali F, ampak kdo jim bo stal nasproti je tako ali tako vseeno, saj bodo naši šampioni v vsakem primeru postali tudi evropski šampioni. V četrtfinalu, ki ga bodo naši junaki odigrali v soboto 06.07.2024 ob 18:00, jim bo nasproti stala ena od drugo uvrščenih reprezentanc iz skupine A ali B. Na njihovo žalost pa se bodo morali tudi oni sprijazniti s potjo domov že naslednji dan. V polfinalu, ki bo odigran 10.07.2024 ob 21:00, pa bo slovenski reprezentanci stala nasproti ekipa, ki je lahko uvodoma igrala v katerikoli od skupin, kot enako velja za finale, ki bo odigran 14.07.2024 ob 21:00 na stadionu Olympiastadion v Berlinu.

 

Kralji Evrope za naslednja 4 leta

Slovenska nogometna reprezentanca bo naslednja 4 leta kraljevala na evropskem prestolu kot Evropski prva v nogometu. Kako se to sliši? Ne verjameš? Ne zamudi nobene tekme naših super herojev, glasno navijaj, tudi če boš gledal iz domačega fotelja in verjetnost, da se napovedi, ki so zapisane v tem članku dejansko tudi uresničijo, bodo veliko večje.

 

➡ SKUPAJ ZMOREMO VSE IN TUDI POSTATI EVROPSKI NOGOMETNI PRVAKI, SAJ MI SMO SLOVENIJA ⬅

➡ KDOR NE SKAČE NI SLOVENC, HEJ, HEJ HEJ ⬅Nazaj <<

Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.