Primerjava kvot med Bet365 in Bet at Home

12.05.2022

Primerjava kvot med Bet365 in Bet at Home

Že leta trdimo, da ima Bet365 najbolj privlačne stavne kvote med vsemi športnimi stavnicami. Najboljši način za ponazoritev, da je to še vedno res, je pogled na stavni listek.

Če so razlike med stavnimi kvotami na najbolj priljubljenih tekmah, na primer lige prvakov ali eni izmed najbolj priljubljenih državnih lig, precej nizke, so razlike na manj znanih ligah ali nižjih ligah, na primer italijanska Serie C itd., veliko višje.

V tem primeru smo na listku izbrali naslednje tekme:

  • Italijanska Serie C: tekma med Calcio Padova in FC Palermo

Kvota na favorita na tej tekmi (domači Calcio Padova) je bila pri Bet365 2,30, pri Bet at home pa le 2,03.

  • Španija Druga divizija: tekma med Girono in Eibarjem

Izbrali smo remi. Kvota na ta rezultat pri Bet365 je bila 3,30, pri Bet at Home pa le 3,05.

  • Poljska 4. liga: tekma med Szombierki Bytom in Szczakowianka Jaworzno

Na tej tekmi je bila razlika v kvotah minimalna. Stavili smo na remi in razlika je bila 3,70 proti 3,75 v korist Bet365. Če bi stavili 100 € na zgornji listek, bi bil to naš rezultat:

  • 2.290,86 € na Bet at Home
  • 2.846,25 € na Bet365

Kot dokaz zgoraj navedenega prilagamo listek.

Bet365 listek

*kvote so bile veljavne 15.3.2022

Bet at home listek

Kakšne so naše lokalne stavnice v primerjavi z Bet365?

Kot vemo, imamo v Sloveniji samo eno lokalno stavnico, ki je e-stave.com. Res da so se v zadnjih letih modernizirali in celo vključili stave v živo, pa ne moremo mimo dejstva, da so izplačila mnogo slabša kot na tujih stavnicah. Največ dobitka pa vam vzame davek.

Ker imamo samo eno stavnico, bomo primerjali kvote samo iz ene tekme. Primerjali pa bomo kvote iz stavnice Bet365.

 

Bet365

Vzemimo tekmo med Nottingham Forest in Manchester United. Že v primerjavi kvot vidimo, da pri Bet365 dobimo višje izplačilo. Sicer to ni veliko višje, ampak glede na to, da nam ne odbijejo davka, pomeni 20% višji dobiček.

Če pa pogledamo "Enhanced prices", pa je naš dobiček lahko še bistveno višji. Pri teh kvotah je potrebno vedeti edino to, da za to stavo ni mogoče izvesti cashout.

Bet365 listek

 

e-stave.com

Naša športna stavnica pa ima spodnje kvote.

estave listek

 

Izplačilo pa bi izgledalo takole:

eStave dobitek

 

Kot vidimo, pri izplačilu vzamejo minimalno 20EUR, kar je okoli 10% dobička. V primeru, da vaš dobitek prezeže znesek 250EUR, pa vam obesijo še dodaten davek.

 

Še nimate računa Bet365?

Preden lahko začnete s stavami, morate imeti račun Bet365 in lahko izkoristite 25€ bonusa, do katerega je upravičen vsak novi igralec. Pripiše se na vaš račun kot stavno sredstvo in ga ni mogoče izplačati. Znesek lahko uporabite za stave. Po potrditvi računa in nakazilu denarja boste prejeli bonus v nekaj dneh.Nazaj <<

Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najboljše kvote za stave!

Za vse ljubitelje stav, ki se na različne načine vsakodnevno ukvarjajo s športnimi stavami so dobre kvote zelo pomembne. Ker je Bet365 ena izmed največjih in najboljših, si lahko privoščijo tudi boljše kvote, kot druge stavnice. To pa nam lahko poviša naš dobiček za kar nekaj procentov. Več o tem si lahko preberete na podstrani „Zakaj Bet365“.